Persoonlijk maatwerk zonder wachttijden

Steun Paardkrachtig

Draagt u het werk van Stichting Paardkrachtig een warm hart toe?  Subsidies en donaties maken het verschil voor mensen die geen vergoeding krijgen en ons aanbod zelf niet kunnen betalen.  Zij hebben uw steun daarom hard nodig. Om meer kwetsbare mensen te helpen kunt u ons op verschillende manieren steunen. Omdat Paardkrachtig het ANBI keurmerk heeft, is uw gift aftrekbaar van de belasting.

Wat kunt u doen:

– U kunt uw eenmalige donatie overmaken op bankrekeningnummer NL33 RABO 0154 9046 78  ten name van Stichting Paardkrachtig o.v.v. donatie.

– U kunt vaste donateur worden van Stichting Paardkrachtig voor een door uzelf te kiezen bedrag per maand. Neem hiervoor a.u.b. contact met ons op.

– U kunt als bedrijf Stichting Paardkrachtig sponsoren met geld of materiaal/materieel. Neem hiervoor a.u.b. contact met ons op.

– U kunt bij iedere aankoop die u online doet deze website via onze Sponsorkliks pagina bezoeken. Hiermee krijgen wij een commissie en betaalt u niets extra’s

– Wij zijn ook op zoek naar mensen die ons op vrijwillige basis kunnen ondersteunen bij bepaalde taken (boekhouding, PR-activiteiten, enz.). Zie daarvoor de vrijwilligers pagina.

Met uw steun hopen wij zoveel mogelijk jongeren de kans te geven op een gezonde, veilige en vooral gelukkige toekomst!

 

“SponsorKliks,

 


Jongeren


Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy? Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Lees meer

Ouders


Geef uw kind een steuntje in de rug

“Wegens interne verbouwing gesloten”. Opgroeien gaat nooit zonder slag of stoot. Leren omgaan met anderen, veranderingen en tegenslag kunnen moeilijk zijn voor kinderen. Vooral de puberteit is een ingewikkelde en heftige tijd voor opgroeiende kinderen én hun ouders.

Lees meer

Professionals


Toegankelijke ondersteuning voor kwetsbare jongeren

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Juist in de jeugd vindt een groot deel van de identiteitsvorming plaats en worden belangrijke…

Lees meer