Persoonlijk maatwerk zonder wachttijden

Team

Ons team bestaat uit vijf ZZP’ers. Allen professionele hulpverleners met ruime ervaring in het werken met paarden.  Hieronder lees je in het kort iets over hen. Foto’s volgen binnenkort.

Naast deze vijf vaste teamleden werken wij ook veel samen met andere professionals uit de regio.

 

Annelies Boers
GZ-psycholoog

Annelies heeft na haar studie psychologie ervaring opgedaan in de forensische psychiatrie en de LVB sector. Vanuit haar praktijk Veerkracht Psychologie werkt zij bij Paardkrachtig. Daarnaast is ze nog een aantal dagen werkzaam bij Therapeutisch Centrum GGZ in de specialistische GGZ.  Annelies is GZ-psycholoog en EMDR Practitioner en rondt binnenkort de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt af.

Annelies heeft veel ervaring in het behandelen van angstklachten, dwangklachten en trauma.

 

Anne Lankester
Psycholoog NIP

Tijdens haar studie psychologie schreef Anne haar scriptie ‘Over depressiepreventie en Halfvolle Glazen’. Hiermee won ze de 2e prijs in de FGW scriptieprijs ‘Innovaties in de Zorg’ in 2009. Ze heeft vanuit deze scriptie het idee opgevat om Paardkrachtig op te richten.
Anne werkt vanuit haar Praktijk Buitengewoon bij Paardkrachtig als psycholoog i.o.t. Cognitief Gedragstherapeut VGCT. Daarnaast heeft zij een pensionstalling en werkt zij nog enkele dagen bij HSK. Ze is geschoold in CGT en EMDR en heeft een opleiding voor EMDR met paarden in de VS gedaan.
Anne haar specialiteit is traumabehandeling, met name EMDR.

 

Annabel Buissink
CMV / begeleider

Na een opleiding randgroepjongerenwerk heeft Annabel de HBO opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming gevolgd.  Ze heeft de afgelopen jaren onder andere gewerkt als ambulant jongerenwerker, rots en water trainer en groepsleider voor LVB jeugd. Zij runt Zorgboerderij Het Leeuwenhart ; een VZO erkende zorgstal waar zij voor jongeren en jongvolwassenen met een PGB of ZIN individuele begeleiding en dagbesteding biedt.

Annabel zet zich bij Paardkrachtig in voor groepen en gezinnen.

 

Nathalie van Koesveld
Psychosociaal begeleider en hypnotherapeut

Nathalie heeft sinds 2012 haar eigen praktijk PUUR/EAC als psychosociaal begeleider en equine assisted coach. Zij heeft een opleiding gevolgd bij Educatief Centrum Keulseweg en zich daarna bij het IKEV gespecialiseerd in hechtingsproblematiek.  Eind 2017 is ze voor een tijdelijke vervanging gestart bij Paardkrachtig. De samenwerking beviel dusdanig goed dat ze is gebleven.

 

 


Jongeren


Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy? Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Lees meer

Ouders


Geef uw kind een steuntje in de rug

“Wegens interne verbouwing gesloten”. Opgroeien gaat nooit zonder slag of stoot. Leren omgaan met anderen, veranderingen en tegenslag kunnen moeilijk zijn voor kinderen. Vooral de puberteit is een ingewikkelde en heftige tijd voor opgroeiende kinderen én hun ouders.

Lees meer

Professionals


Toegankelijke ondersteuning voor kwetsbare jongeren

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Juist in de jeugd vindt een groot deel van de identiteitsvorming plaats en worden belangrijke…

Lees meer