Persoonlijk maatwerk zonder wachttijden

Team

Ons team bestaat uit professionele hulpverleners met ruime ervaring in het werken met paarden.  Hieronder lees je in het kort iets over hen. Foto’s volgen binnenkort.

Naast de onderstaande vaste teamleden werken wij ook veel samen met andere professionals uit de regio.

 

Annelies Boers
GZ-psycholoog en EMDR Practitioner

Annelies heeft na haar studie psychologie ervaring opgedaan in de forensische psychiatrie en de LVB sector. Vanuit haar praktijk Veerkracht Psychologie werkt zij bij Paardkrachtig. Daarnaast is ze nog een aantal dagen werkzaam bij Therapeutisch Centrum GGZ in de specialistische GGZ.  Annelies is GZ-psycholoog en EMDR Practitioner en rondt binnenkort de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt af.

Annelies heeft veel ervaring in het behandelen van ontwikkelingsproblematiek, angstklachten, dwangklachten en trauma.

 

Anne Lankester
Psycholoog NIP en EMDR therapeut

Tijdens haar studie psychologie schreef Anne haar scriptie ‘Over depressiepreventie en Halfvolle Glazen’. Hiermee won ze de 2e prijs in de FGW scriptieprijs ‘Innovaties in de Zorg’ in 2009. Ze heeft vanuit deze scriptie het idee opgevat om Paardkrachtig op te richten.
Anne werkt vanuit haar Praktijk Buitengewoon bij Paardkrachtig als psycholoog NIP i.o.t. Cognitief Gedragstherapeut VGCT. Daarnaast heeft zij een pensionstalling en werkt zij nog enkele dagen bij HSK. Ze is geschoold in CGT en EMDR en heeft een opleiding voor EMDR met paarden in de VS gedaan.
Anne haar specialiteit is traumabehandeling, met name EMDR, en daarnaast heeft zij veel ervaring met de behandeling van angstklachten en stemmingsklachten.

 

Annabel Buissink
pedagogisch begeleider CMV

Na een opleiding randgroepjongerenwerk heeft Annabel de HBO opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming gevolgd.  Ze heeft de afgelopen jaren onder andere gewerkt als ambulant jongerenwerker, rots en water trainer en groepsleider voor LVB jeugd. Zij runt Zorgboerderij Het Leeuwenhart ; een VZO erkende zorgstal waar zij voor jongeren en jongvolwassenen met een PGB of ZIN individuele begeleiding en dagbesteding biedt.

Annabel zet zich bij Paardkrachtig in voor groepen en gezinnen.

 

Nathalie van Koesveld
Psychosociaal therapeut en hypnotherapeut

Nathalie heeft sinds 2012 haar eigen praktijk PUUR/EAC . Ze heeft haar opleiding als equine assisted coach gevolgd bij Educatief Centrum Keulseweg en het IKEV. Nathalie is begonnen bij Paardkrachting in november 2017 als zwangerschapsvervanging van Anne. De samenwerking beviel zo goed dat ze is gebleven.

Je kunt bij Nathalie terecht als je klachten hebt op het gebied van angst of sombere gevoelens. Als je last hebt van paniekaanvallen maar ook als je gewoon niet lekker in je vel zit.

 

 

 

 


Traumatherapie


Traumatherapie

Bij Paardkrachtig specialiseren wij ons in (intensieve) traumatherapie met de inzet van paarden. Wij passen voornamelijk EMDR toe, maar ook elementen uit bijvoorbeeld de cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Het is […]

Lees meer

Opleiding


Opleiding

Wij starten dit najaar met het aanbieden van 2 verschillende cursussen: Basiscursus Traumabehandeling Dit betreft een cursus voor professionals in de gezondheidszorg, die nog geen opleiding en ervaring hebben in […]

Lees meer

Onderzoek


Onderzoek

Er is al veel onderzoek gedaan naar EMDR, en ook is er het een en ander bekend over de therapeutische waarde die paarden kunnen hebben. Wat precies de toegevoegde waarde […]

Lees meer