Persoonlijk maatwerk zonder wachttijden

Over paardkrachtig

 

Paardkrachtig is een professionele organisatie voor geestelijke gezondheidszorg die zich op een vernieuwende manier inzet voor kinderen, jongeren en volwassenen.  Wij bieden individuele therapie en groepstrainingen, waarbij we gebruikmaken van technieken onder andere uit de Cognitieve Gedragstherapie en EMDR. We koppelen dit aan technieken uit de Equine Assisted Learning (EAL) en Equine Assisted Psychotherapy (EAP), oftewel therapie en coaching met behulp van paarden.

We hebben geen wachtlijst. Wij streven er naar om de intake binnen een week te plannen en aansluitend de behandeling te starten.


Jongeren


Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy? Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Lees meer

Ouders


Geef uw kind een steuntje in de rug

“Wegens interne verbouwing gesloten”. Opgroeien gaat nooit zonder slag of stoot. Leren omgaan met anderen, veranderingen en tegenslag kunnen moeilijk zijn voor kinderen. Vooral de puberteit is een ingewikkelde en heftige tijd voor opgroeiende kinderen én hun ouders.

Lees meer

Professionals


Toegankelijke ondersteuning voor kwetsbare jongeren

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Juist in de jeugd vindt een groot deel van de identiteitsvorming plaats en worden belangrijke…

Lees meer