Persoonlijk maatwerk zonder wachttijden

Ouders

“Het is een mooi initiatief om jongeren door middel van paarden bewuster te laten worden. Dankzij de omgang met kinderen die allemaal een andere achtergrond en zorgvraag hadden, is mijn dochter heel bewust naar zichzelf en haar omgeving gaan kijken. En door de interactie met paarden kwamen spelenderwijs aspecten naar boven. Ze ging er graag heen en plande dit zelf ook zo dat het lukte!”

————————–

“Onze dochter vond de opdrachten met paarden geweldig. De paarden waren voor haar de aanleiding om de training te gaan doen en per bijeenkomst werd ze enthousiaster. Ze was zo trots als weer een opdracht gelukt was!”

————————–

“Toen ik het evaluatieformulier kreeg, vond ik het lastig om deze meteen in te vullen. We zijn nu wat verder en de effecten van de training worden zichtbaar in allerlei aspecten. Dit valt mij en mijn man echt op.

De intake was een goede voorbereiding met voldoende uitleg. De trainers zijn lief, gezellig en hebben aandacht voor de kinderen. Ik merk bij Susanne dat ze krachtiger en stabieler is. Ze is minder snel van haar stuk, stapt makkelijker over problemen heen of gaat het probleem aan. Ze heeft handvatten gekregen om zaken op te lossen. Ze heeft geleerd haar kracht aan te boren en te gebruiken en zelfoplossend te werken. Hierbij spelen de paarden een grote rol, de focus ligt niet bij het kind. Via het paard kun je jezelf laten zien en zo emoties ontdekken. Susanne is enthousiast over de training en ging altijd met plezier. Toewijding, aandacht, dieren, ruimte, humor en vertrouwen maken deze cursus tot een succes! Bedankt!”

Henriët , moeder van Susanne

————————–

“Onze dochter is zelfverzekerder, assertiever en aardiger geworden! Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen dankzij de jeugd om haar heen. Het paard heeft haar geleerd dat je dichterbij mag komen. Jullie doen dat heel goed!”

————————–

“De training brengt datgene wat op papier staat in de praktijk. Het werkt beter dan een SoVa-training. Paarden geven met hun gedrag het gevoel weer. Dit is anders dan als mensen zeggen hoe ze zich voelen. Ons kind heeft geleerd dat het ene paard anders reageert dan het andere en dat je daar zelf ook invloed op hebt. De persoonlijke aandacht en de ruimte om haar verhaal kwijt te kunnen, heeft haar veel goed gedaan!”

————————–


Traumatherapie


Traumatherapie

Bij Paardkrachtig specialiseren wij ons in (intensieve) traumatherapie met de inzet van paarden. Wij passen voornamelijk EMDR toe, maar ook elementen uit bijvoorbeeld de cognitieve gedragstherapie en schematherapie. EMDR met […]

Lees meer

Opleiding


Opleiding

  Opgeven kan door het volgende formulier in te vullen:    Opgave formulier   Traumabehandeling met paarden – tweedaagse training Deze training is voor (GGZ)professionals die een gedegen scholing hebben […]

Lees meer

Onderzoek


Onderzoek

Er is al veel onderzoek gedaan naar EMDR, en ook is er het een en ander bekend over de therapeutische waarde die paarden kunnen hebben. Wat precies de toegevoegde waarde […]

Lees meer