NLdoet

Paardkrachtig doet jaarlijks mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Wij zoeken vele handen voor deze dagen; bedrijven, verenigingen, families, vriendengroepen.  Iedereen is welkom!
Gedurende deze dagen zal er goed voor de vrijwilligers worden gezorgd: eten, drinken en wat lekkers tussendoor wordt geregeld.
Geen tijd?  Je kan ons ook helpen door materiaal te doneren of machines uit te lenen!

Opgeven kan via de website van NLdoet of door ons een e-mail te sturen. Bij vragen kun je ons ook altijd even mailen of bellen!

Zeg het vooral voort, dat zal ons heel erg helpen!


Jongeren


Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy? Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Lees meer

Ouders


Geef uw kind een steuntje in de rug

“Wegens interne verbouwing gesloten”. Opgroeien gaat nooit zonder slag of stoot. Leren omgaan met anderen, veranderingen en tegenslag kunnen moeilijk zijn voor kinderen. Vooral de puberteit is een ingewikkelde en heftige tijd voor opgroeiende kinderen én hun ouders.

Lees meer

Professionals


Toegankelijke ondersteuning voor kwetsbare jongeren

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Juist in de jeugd vindt een groot deel van de identiteitsvorming plaats en worden belangrijke…

Lees meer