Kosten en financiering

 

De kosten voor een groepstraining bij Paardkrachtig zijn €500,-. Dit bedrag wordt in rekening gebracht als 10 losse consulten van €50,-.
De kosten voor een individueel traject zijn  €80,- voor 45 minuten, ongeacht of je met 1 of 2 trainers aan de slag gaat.
Voor beide geldt dat de kosten van een intake  €50,- zijn.

Vergoeding
Ons uitgangspunt is dat onze training en trajecten voor iedereen die daar behoefte aan heeft toegankelijk moeten zijn. Er zijn bij ons diverse mogelijkheden om een traject of training te financieren.  Voor een groot deel van onze deelnemers is er de mogelijkheid om het traject (deels) vergoed te krijgen. Hieronder lees je de diverse mogelijkheden.

Aanvullend pakket van de zorgverzekering (voor alle leeftijden)
Vanaf 2013 zijn we aangesloten bij de NFG en de SRBAG, dat betekent dat er vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekering er voor een aantal deelnemers een vergoeding mogelijk is. Het gaat dan om de volgende verzekeraars:

AEVITAE
Anderzorg (Menzis)
Besured – alleen bij het alles-in-1 pakket
Bewuzt
CZ
CZdirect.nl
De Friesland Zorgverzekeraar
De Goudse Verzekeringen
Delta Lloyd
IZA Zorgverzekeraar
IZZ Zorgverzekeraar
Kruidvat (product Ohra)
Lancyr (product CZ)
Menzis
National Academic
OHRA
ONVZ
OZF
PMA
PNO
Trias
UMC
VVAA
Univé Zorgverzekeraar
VGZ
Zeker

Je kunt vaak op de website van je verzekeraar vinden welke voorwaarden zij stellen aan vergoeding en voor welk bedrag.

Basispakket (voor 18 jaar en ouder)

Wanneer je verzekering hierboven niet genoemd staat en je bent 18 jaar of ouder is er de mogelijkheid om vanuit het basispakket een vergoeding te krijgen. Wij kunnen als medebehandelaar worden ingezet door een GZ-psycholoog waar wij mee samen werken. Deze GZ-psycholoog werkt zonder contracten met de zorgverzekering, waardoor het afhankelijk is van je polis hoeveel er vergoed kan worden. Je vindt  op www.contractvrijepsycholoog.nl  meer informatie over vergoedingen. Om niet voor verrassingen te komen te staan, wordt u aangeraden uw eigen zorgverzekeraar te raadplegen.

Voor de verwijzing kunt u ons verwijsformulier laten invullen door uw huisarts, dan weet u zeker dat alle informatie die wij nodig hebben uw huisarts compleet is.  Het gaat dan om een verwijzing voor de Generalistische Basis GGZ.

 

Andere opties 
– Er is beperkt mogelijkheid om je traject te betalen vanuit onze potjes.
– Voor degenen met een PGB of ZIN verwijzen wij naar Annabel Buissink van EnAble

Mocht je er niet uitkomen neem dan gerust contact op of kom naar een inloop.

 

Vertrouwelijkheid
Wij willen benadrukken dat wij een begeleidingsrelatie met de jongeren aangaan. Ons beleid is dan ook dat wij de details van een traject of training niet met andere bespreken (ook niet met de ouders) zonder daar eerst toestemming voor te vragen bij de jongere. Wij willen dat iedereen zich vrij voelt om alles te kunnen vertellen.


Jongeren


Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy? Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Lees meer

Ouders


Geef uw kind een steuntje in de rug

“Wegens interne verbouwing gesloten”. Opgroeien gaat nooit zonder slag of stoot. Leren omgaan met anderen, veranderingen en tegenslag kunnen moeilijk zijn voor kinderen. Vooral de puberteit is een ingewikkelde en heftige tijd voor opgroeiende kinderen én hun ouders.

Lees meer

Professionals


Toegankelijke ondersteuning voor kwetsbare jongeren

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Juist in de jeugd vindt een groot deel van de identiteitsvorming plaats en worden belangrijke…

Lees meer