Over het aanbod

Wil jij positiever in het leven staan?
Wil je weten wat jouw talenten zijn?
Minder piekeren en meer zelfverzekerd zijn?
Pak dan nu je kans: doe mee met de training of een individueel traject van Paardkrachtig!

Kom en ontdek samen met de paarden waar jij goed in bent. De paarden zijn een spiegel voor jouw gedrag. Op een speelse en leuke manier kun je veel over jezelf leren. Bij de Paardkrachtig trainingen en trajecten draait het vooral om doen en ervaren! Alle oefeningen met de paarden gebeuren op de grond, dus niet op het paard.

Uitgebreide informatie over alle mogelijkheden vind je op deze site en via deze link

Als je nog twijfelt over het mee doen met een training kun je altijd een keer komen kennismaken of naar een workshop komen!

Voor meer informatie kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.


Jongeren


Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy? Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Lees meer

Ouders


Geef uw kind een steuntje in de rug

“Wegens interne verbouwing gesloten”. Opgroeien gaat nooit zonder slag of stoot. Leren omgaan met anderen, veranderingen en tegenslag kunnen moeilijk zijn voor kinderen. Vooral de puberteit is een ingewikkelde en heftige tijd voor opgroeiende kinderen én hun ouders.

Lees meer

Professionals


Toegankelijke ondersteuning voor kwetsbare jongeren

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Juist in de jeugd vindt een groot deel van de identiteitsvorming plaats en worden belangrijke…

Lees meer