Persoonlijk maatwerk zonder wachttijden

Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy?
Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Je kunt er iets aan doen!
Wist je wel dat onderzoek bewijst dat je gelukkig voelen niet komt door wat je meemaakt, maar vooral van wat je zelf denkt en doet? Jij hebt daar zelf invloed op en het geluk zit dus gewoon in jezelf! Wij kunnen je helpen dat gevoel van geluk op te roepen zodat je beter met tegenslagen om kunt gaan en positiever in het leven staat.


Hoe werkt het?
Veel van de oefeningen die je met paarden doet zijn bedoeld om je aandacht en geheugen te richten op de positieve dingen in het leven, want als je steeds denkt aan de vervelende dingen in je leven, ga je je natuurlijk niet beter voelen. Daarnaast helpen we je op zoek te gaan naar je kwaliteiten en talenten zodat je deze beter kunt gebruiken in je dagelijkse leven.

Hoe kunnen paarden helpen?
Paarden reageren op dat wat jij uitstraalt, niet op hoe je eruit ziet. Ze laten je zien wat het effect is van je eigen gedrag en lichaamstaal. Jij kunt het gedrag van paarden veranderen door je eigen gedrag te veranderen. En dat nieuwe gedrag kun je ook goed gebruiken in je dagelijkse leven.

Opgeven of meer info?
Zou je dus wat vaker het leven van de zonnige kant willen zien? Wil je wat minder piekeren en wat zelfverzekerder zijn? Heb je het gevoel dat je vastloopt en zou je meer uit het leven willen halen? Geef je op voor een training of individueel traject en ontdek je kracht met behulp van de paarden!

Twijfel je nog? We organiseren regelmatig inloopmiddagen waar je langs kan komen > of neem contact met ons op!

 

 


Jongeren


Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy? Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Lees meer

Ouders


Geef uw kind een steuntje in de rug

“Wegens interne verbouwing gesloten”. Opgroeien gaat nooit zonder slag of stoot. Leren omgaan met anderen, veranderingen en tegenslag kunnen moeilijk zijn voor kinderen. Vooral de puberteit is een ingewikkelde en heftige tijd voor opgroeiende kinderen én hun ouders.

Lees meer

Professionals


Toegankelijke ondersteuning voor kwetsbare jongeren

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Juist in de jeugd vindt een groot deel van de identiteitsvorming plaats en worden belangrijke…

Lees meer