Divisie West

In 2013 is Paardkrachtig gestart met een aantal nieuwe trainers in opleiding, die op vrijwillige basis mee helpen met het geven van trainingen en individuele trajecten in ruil voor een stuk kennisoverdracht.

Drie van deze trainers in opleiding: Eva Dijkman, Sanne Diepenbrock en Simone van Geel hebben in Santpoort-Noord een locatie geregeld om daar een groepstraining te organiseren. Zij zullen in 2014 een groepstraining organiseren voor jongeren van 13 t/m 16 jaar die steviger in hun schoenen willen komen te staan en meer zelfvertrouwen willen krijgen. Hier kun je meer over lezen op de pagina over de groepstraining.  Opgeven kan via ons opgaveformulier.

Deze training wordt gegeven aan de Middenduinerweg 44 in Santpoort-Noord.  De startdatum wordt bepaald zodra er genoeg deelnemers zijn.  Als deze eerste training een succes wordt gaan deze trainers kijken of zij een ‘divisie west’ van Paardkrachtig willen oprichten.


Jongeren


Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy? Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Lees meer

Ouders


Geef uw kind een steuntje in de rug

“Wegens interne verbouwing gesloten”. Opgroeien gaat nooit zonder slag of stoot. Leren omgaan met anderen, veranderingen en tegenslag kunnen moeilijk zijn voor kinderen. Vooral de puberteit is een ingewikkelde en heftige tijd voor opgroeiende kinderen én hun ouders.

Lees meer

Professionals


Toegankelijke ondersteuning voor kwetsbare jongeren

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Juist in de jeugd vindt een groot deel van de identiteitsvorming plaats en worden belangrijke…

Lees meer