Opgaveformulier

Leuk dat je je op wil geven voor de training of individueel traject!

Trainingen en individuele trajecten
Lees eerst onze pagina over kosten en financiering door. 
Vanaf 2013 werken wij voor de groepstrainingen met 3 doelgroepen : 8 t/m 12 jaar,  13 t/m 16 jaar en 17 t/m 25 jaar. Onze trainingen en individuele trajecten worden voor een groot deel van de jongeren (deels) vergoed vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekering. Neem bij vragen of twijfel even contact op met ons.

Inloopmiddag
We organiseren meerdere malen per jaar een gratis inloopmiddag voor iedereen die interesse heeft in het volgen van een traject. Op deze middagen zijn er trainers aanwezig om individuele vragen te beantwoorden en uitleg te geven over onze werkwijze. Eventueel is er de mogelijkheid om even kort kennis te maken met de paarden. je kant ook een (kennismakings)workshop boeken (tegen betaling) om echt te ervaren hoe het gaat

Locaties
Er zijn enkele wisselingen in locaties geweest. De huidige locaties zijn Nieuwleusen (allen individuele trajecten), Wapenveld en Hardenberg.  Wij zijn hier niet constant aanwezig, dus je kan alleen op afspraak komen kijken.

Als je mee wil doen met een van onze trainingen, individuele trajecten of kennismakingsworkshops kun je het onderstaande formulier invullen.

Hopelijk tot ziens!

Naam

Geboortedatum

ManVrouw

Straat

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Email

Soort opgave
groepstrainingindividueel trajectinloopmiddag

Locatie
WapenveldNieuwleusenHardenberg

Heb je een PGB?

NEEPGB

Welke zorgverzekering heb je?

Welk aanvullend pakket?

Van welke betalingsmogelijkheid wil je gebruik maken?

Wat is je voorkeur voor een dag en tijd?

Waar heb je ons gevonden?

Vragen of opmerkingen


Jongeren


Super leuk en iets waar je echt wat aan hebt!

Even niet zo happy? Iedereen heeft er wel eens last van, niet lekker in je vel zitten. Je verkering is misschien net uit, het loopt niet lekker op school of thuis is weinig gezelligheid. Voor iedereen voelt dat anders, de een is somber of voelt zich onzeker, de ander huilerig of boos.

Lees meer

Ouders


Geef uw kind een steuntje in de rug

“Wegens interne verbouwing gesloten”. Opgroeien gaat nooit zonder slag of stoot. Leren omgaan met anderen, veranderingen en tegenslag kunnen moeilijk zijn voor kinderen. Vooral de puberteit is een ingewikkelde en heftige tijd voor opgroeiende kinderen én hun ouders.

Lees meer

Professionals


Toegankelijke ondersteuning voor kwetsbare jongeren

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen en jongeren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om het voorkomen van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Juist in de jeugd vindt een groot deel van de identiteitsvorming plaats en worden belangrijke…

Lees meer